Home » Cerita Lucah » Nikmat

Nikmat

Monday, August 20th 2012. | Cerita Lucah

Kisah ini berlaku semasa I bekerja dengan sebuah syarikat Jepun di suatu kawasan perindustrian di Johor Baru. Kisah ini bermula semasa saya di tempatkan dibahagian personnel di sebuah kilang elctronic. I bekerja sebagai secretary di bahagian personnel dimana I report to Personnel Manager iaitu seorang India. Namanya Mr Rama ia berumur kira-kira 35 Tahun. Mr Rama ini boleh dikatakan hansem juga, berkulit cerah, mempunyai badan berbentuk ahli sukan dan tiggi juga orang nya. Selain bertugas sebagai secretary kepadanya, I juga ditugaskan menjaga hostel pekerja-pekerja disitu. Mula-mula bekerja Mr. Rama sangat baik, selalu belanja I lunch dan kadangkala menghantar saya pulang kalau I ada buat kerja overtime.Suatu yang saya suka bekerja dengan Mr. Rama ialah beliau suka membuat joke ketika bekerja dan kadang-kadang joke dia ini sedikit lucah tetapi kadang-kadang I suka mendengarnya kerana ia memberi pengalaman baru bagi saya lebih-lebih lagi tentang sex di mana Mr. Rama kadang-kadang bercerita tentang Sex India iaitu cerita Kamasutra. Apabila dia bercerita tentang Kamasutra I selalu bertanya dengannya. Mr. Rama ni tahu saja apabila I mula bertanya tentang detail cerita dia akan bercerita dengan penuh perasaan sekali. Tetapi setakat ni dia tidak pernah menyentuh saya.Suatu hari dia bertanya samada I dah ada boyfriend ke belum.. Apabila I kata ada lalu dia mula bertanya adakah BF I pernah buat yang macam dia ceritakan tentang Kamasutra. Apabila I kata we all sekadar pegang-pegang tangan saja, lalu dia kata what a stupid man he is? kerana menurut dia kalaulah dia menjadi BF I , dah lama dia kerjakan I. Lalu I bertanya , kerjakan yang macam mana. Lalu dia kata kerjakan supaya I tidak akan lupa dirinya.

Pada suatu hari beliau mengajak I pergi ke Mersing kerana pihak syarikat telah membuat arrangement dengan pejabat buruh untuk membuat recruitment di sana. Sebagai seorang kakitangan dibahagian personnel saya pon tidak banyak soal lalu berkata OK saja. Kami bertolak kira-kira jam 7.45 pagi. Didalam perjalanan tidak ada apa-apa berlaku cuma seperti biasa saja, beliau dengan cerita Kamasutranya yang tak habis habis.Semasa hampir di mersing , talipon tangan dia ni berdering. Dia tidak dapat memjawabnya kerana HP nya terletak didalam kocek seluarnya.Mr.Rama lalu berkata, please take my HP from my pocket. I tidak bertangguh lalu terus meraba ke dalam poket seluarnya. Apabila I memasukkan tangan I kedalam kocek seluarnya. Maka I terasa ada benda besar dan keras melingkar di dalam seluarnya. I agak terperanjat juga kerana tidak menyangka I akan terpegang akan dick dia.Mr. Rama jokingly berkata.You pegang apa tu..I also jokingly berkata, I terpegang gear knob you. Tanpa berlengah I terus keluarkan HP dari poketnya.Tetapi HP itu telah berhenti ringing.Apabila sampai di mersing Kami pon terus conduct interview sehingga jam 1 tengahari.Apabila tamat saja interview kamiterus saja pulang ke JB. Di dalam perjalan I terus terlelap sehingga hampir keJB baru Mr. Rama woke me up.Mr. Rama berkata semasa saya tidur MR. Rama meraba-raba saya dan dia juga kata dia tahu apa warna bra dan panties I. Olih kerana I tidak sedar ketika ituI hanya anggap itu joke dia saja.Apabila hampir ke office kami Mr. Rama tidak masuk ke office tetapi terus ke hostel kilang kami kerana menurut beliau we have to check the hostel first.I seperti biasa tidak banyak soal lalu menurut saja.We all mula start checking the cleanliness of the hostel.Apabila kami masuk se salah satu rumah Mr. Rama mula cuba menyentuh tubuh I, mula-mula I resist juga tetapi memandangkan tiada orang dan dah mula rasa semacam saja I diam. Apabila I tidak berkata apa-apa tentang perbuatannya Mr. rama mula lah memeluk saya. Dia lalu menolak I kedinding dan terus menghimpit tubuh I. Olih kerana dia ni tinggi, I rasa ada sesuatu benda keras menghimpit ke perut I. Dengan cara India yang gelojoh dia mula mencium I bertubi-tubi sehingga I rasa lemas.Beliau mula mencium leher I. I rasa sungguh semacam kerana dia mempunyai misai yang tebal dan berjambang.Melihat I mula merenggek dia mula mencium mulut I. Mula-mula one sided kiss tetapi I dah mula membalas ciuman dia dengan mula mengulum lidahnya. Apabila melihat reaction I dia mula mengangkat tubuh I kerana terdapat katil di situ. Dia membaringkan I di katil tersebut.Tanpa I sadari dia telah mula memlucutkan baju dan skirtI hanya tinggal my bra dan panties saja. Dia lalu terus membuka kancing bra I dan ia terus terlucut dari badan I.Tangan Mr. Rama yang berbulu dengan rakusnya terus melucutkan panties I tanpa halangan dari I. Merasa tidak selesa naked seorang , I lalu bangun dan terus unbutton baju Mr. Rama. Apabila terbuka saja bajunya I lihat seluruh badan dia ni berbulu termasuklah bahagian belakangnya sekali. Apabila bulu badannya bergesel dengan badan I kerana kami didalam posisi duduk ketika I unbutton his shirt.Apabila terbuka saja bajunya, I terus menolaknya lalu dia berada didalam posisi terlentang. Apabial Mr. Rama terlentang saja I terus membuka slacknya. Terlucut saja slacknya I dengan spontan terjerit kecil kerana ini lah pertama kali I lihat dick seorang lelaki dalam keadaan live. Dick dia ni dah lah besar berserta panjang ,I agak ada lah kira-kira lapan inchi. Yang agak memeranjatkan walaupon dick dia ni dah errected tetapi fore-skin dia masih lagi menutupi fore-head dia. Olih kerana tidak tahan lagi I terus pegang serta cuba meramas-ramas dengan sedikit gementar…..

Incoming search terms:

  • melayu bogel
  • cerita lucah india
  • CERITA SEKS INDIA
  • kisahlucah
  • cerita lucah melayu bogel
  • cerita kamasutra
  • cerita lucah jepun
  • kisah lucah india
  • cerita seks dengan india
  • seksindia
  • cerita sek india
  • nafsu sx india
  • cerita lucah rama rama berterbangan
  • cerita sez benggali
  • nikmat
tags: , , , , , , , , , ,