Home » Cerita Lucah » Teman Suami

Teman Suami

Saturday, September 29th 2012. | Cerita Lucah

Aku mulakan kisah ini dengan mengenalkan serba sedikit tentang aku dan suami ku. Namaku nora, suamiku pula jefri. Kami berkenalan semasa belajar di us. Kami suami isteri memang jenis open tentang sex. Masa di us jef dan aku sering mengunjungi kedai-kedai sex serta sama-sama menonton cerita lucah. Malah dia pernah hadiahkan aku male stripper masa birthday aku.(lain kali aku cerita pasal yang ni).

Sekembali kemalaysia kami berkahwin..dapat kerja dengan gaji yang agak lumayan. Kawan-kawan jef ramai yang bujang lagi dan jef pula jenis suka outdoor activities. Kawan-kawan jef sering bertandang kerumah kami untuk minum lepas mereka outing sebelum masing-masing pulang ke rumah.

Pada satu malam (4 bulan yang lepas) jef tanya aku sama ada kedatangan kawan-kawannya yang kerap tu membuat aku rasa tak selesa. Secara bergurau aku kata aku suka sebab aku tengok benjolon dalam seluar dia orang. Dia orang ni selalu pakai seluar pendek aje.

Suami aku tergelak..dia tanya aku teringin nak tengok member-member dia punya ke?..lepas tu aku tanya kalau aku tengok dia marah tak? dia terdiam kejap pas tu dia kata ..kalau tengok aje tak pelah. Lepas tu aku pun lupa tentang perkara tu

Pada hujung minggu lepas..kami buat barbeque kat rumah. 5 orang member rapat jef datang. Dari tengahari lagi dia orang yang urus makanan untuk malam tu..dia orang lah yang marinate daging, ayam dan lain-lain. Ni yang aku suka. Dia orang ni kalau datang pandai buat kerja sendiri..sampai pinggan mangkuk pun dia orang siap cuci sebelum balik..itu yang aku tak kisah dia orang datang..aku tak penat.

Malam tu semasa aku tengah makan hotdog salah sorang kawan jef, nama dia kamal tanya.. “cukup ke hotdog besar tu? Nak ke yang lagi besar?”

Aku pulak dah biasa dengan dia orang ni. Aku tanya “ada ke yang besar? Entah-entah lagi kecil dari yang I tengah makan ni..”habis semua tergelak.

Member tu jadi tercabar..dia kata.. “tolong sikit ..kalau nak try boleh”.

Aku pandang jef..jef senyum sambil angguk kepala kat aku?

Aku pun cabar dia lagi “mana dia.. tunjukkanlah kalau betul besar sangat?”. Kamal pandang jef, “betul ke nora ni jef?”

Jef kata , “suka hati koranglah aku tak masuk campur?”

Bila dengan jef kata macam tu..aku tanya member lain..mehlah siapa yang berani biar I ukur tengok siap punya paling besar?”

Mula-mula dia orang gelak sama sendiri..lepas tu dia orang kata alang-alang nak mengila jom semua orang buka seluar dan tayang kat aku. Cuma sorang aje yang agak keberatan..fendi …dia macam tak nak aje. Tapi bila kena kutuk dengan member dia pun ikut sama.

Dia orang semua mula tanggal seluar. Aku pandang jef. Jef cuma kenyit mata kat aku dan dia pun turut tanggalkan seluar dia..hati aku berdengup dengan kencang. Aku tak sangka nak jadi macam ni. (ceritalucahku.blogspot.com)

Dalam sekelip mata..semua dia orang dah tinggal t-shirt aje. Terpampang kemaluan mereka depan mata aku. Jantung aku macam nak meletup..aku rasa kemaluan aku kembang dan basah.

“ok nora..tunggu apa lagi kata nak ukur?, kamal sergah aku.

Aku pun dengan spontan ambil lidi sate yang ada kat situ dan aku suruh dia orang berbaris depan aku..mula-mula aku suruh jef datang dulu. Aku usap batang dia sampai keras dan tegang..lepas tu aku ukur dengan lidi sate. Aku patahkan lidi supaya sama panjang dengan batang dia. Sebenarnya batang suami aku tu panjangnya 6.5 inci..aku dah ukur masa belum kahwin lagi. Masa aku main batang jef..member-member dia jadi stim ..so bila sampai turn dia orang aku tak perlu usap lama-lama (aku takut juga jef marah kat aku nanti)

Malam tu aku dapat ramas dan usap semua batang dia orang.main dengan semua batang member jef. Yang paling panjang izham punya.. aku rasa ada seinci lebih dari jef, kamal punya panjang dia sama dengan jef tapi jauh lebih besar dan gemuk dari jef punya. Tak cukup satu tangan aku genggam..kena guna dua tangan..

Lama juga aku main ramas-ramas izham dan kamal punya. Yang paling kecil pulak fendi..anggaran aku kurang dari 4 inci…patutlah dia segan dari awal lagi. Lepas tu izham tanya hadiah untuk pemenang takde ke?…

Jef kata kat aku.. “nora bagi dia hand job” ..so aku pun lancapkan izham sampai dia pancut. Yang lain lain tu tanya what about them..jef kata cukup setakat ni..

Aku rasa jef khuatir nanti tak terkawal..habis isteri dia. Lepas tu jef minta dia orang pakai semula seluar masing-masing. Lepas dia orang balik..aku dan jef ..had very great and intense sex.

Aku sekarang dalam proses memujuk jef supaya aku dapat hisap izham dan kamal punya.

Incoming search terms:

  • batang suamiku
  • batang besar
  • main dengan
  • bini kena batang besar
  • main dengan negro
  • www ceritaisteri suka main bontot com
  • cerita lucah ramai
  • pegalaman kena batang negro
  • ceritalucahku blogspot
  • main istri orang cerita lucah
  • cerita kena main ramai-ramai
  • batang negro
  • Main dengan 4 orang bangla
  • seks negro
  • cerita lucah negro
tags: , , , , , ,